A konferencia alatt javasolt szállások

Apor Vilmos Katolikus Főiskola Szent József Kollégiuma: Lehetőség nyílt a Szent József Kollégiumban (2600 Vác, Honvéd u. 13.) is szállást foglalni. A kollégiumban 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehet szállást foglalni, a zuhanyzó és a mellékhelyiség szintenként közös használatú, a szállásdíj 3000 Ft + IPA/fő/éj. A kollégiumról részletes információ olvasható itt. A szállás igénylése nem a konferencia szervezőkön keresztül történik, hanem közvetlenül a kollégium vezetésétől kell igényelni. Az alábbi szállásigénylő lapot kitöltve kell elküldeni a kollegium@avkf.hu email címre. Az a kollégium kérése, hogy lehetőleg egy teljes szobára küldjenek be szállásigényt (2, 3, vagy 4 fő), vagy jelezzék, hogy ki  lennének a szobatársak.   

Apor Vilmos Katolikus Főiskola Központi Kollégiuma: Sajnos a Központi Kollégiumban további szállásfoglalásra nincs lehetőség.

A szervezők kedvezményes szállást biztosítanak a kollégiumban két- és háromágyas szobákban, egységesen 3800 Ft/fő/éj áron. A szállás részletei a csatolt dokumentumban találhatók. A kollégiumban csak 62 fő elhelyezésére van lehetőség a foglalási sorrend alapján, érdemes időben regisztrálni! A szálllás foglalása a szervezőkön keresztül történik, a szállást a regisztrációs felületen lehet igényelni, a számlát is a szervezők állítják ki (a regisztrációs díjtól elválasztva). A regisztrációs felületen jelezzék, hogy kikkel szeretnének közös szobába kerülni! A szállás betelése esetében a foglalást inaktiváljuk a regisztrációs felületen, ezután az esetleges igényléseket email-ben jelezzék a szervezők felé, amit lemondások esetén igyekszünk figyelembe venni.

Althann vendégház:   A szállás a konferencia közvetlen közelében található, a konferencia résztvevőinek kedvezményes díjért kínál elhelyezést. A szállást közvetlenül a szállásadó elérhetőségein keresztül kell igényelni, ahol több opció közül lehet választani (egy- illetve kétágyas elhelyezés, reggeli stb.). Foglaláskor kérjük jelezzék, hogy a MÖK résztvevői.